نظرات ابن سینا در مورد مزه ها تاثیر شیرین و چرب بر زبان: هرآنچه که بر زبان سردی گرد آورده و بندکرده و مایه غلظت این عضو شده است به وسیله شیرین یا چرب سیلان مییابد اما تحلیل نمیرود. از اینرو شیرین و چرب، زبان را منبسط میکند و زبری زبان را از بین میبرد و آن را نرم میسازد. چربی بدون اینکه از آن گرمی احساس شود کار خود را انجام میدهد، اما شیرین همراه گرمی است و بدین علّت است که رسانندگی (نُضج) شیرین بیشتر است. شیرین ,زبان منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

کانون فرهنگی رهروان قرآن کهریز بیلوار محتوای حوزه امنیت و درب ضد سرقت رزرو هتل و هتل آپارتمان اشپزی ArturoMcGlynn مباهله یک یادگار یک افتخار قلمزنی،قلم زنی،قلمزنی گیلان،قلمزنی ایران،قلمزنی جهان،قلم زنی گیلان،قلم زنی ایران،قلم زنی جهان،جام مارلیک،جام مارلیگ، جامهای مارلیک،ج